När du behöver en bärgare i Stenungsund

25 januari 2021
lily_hansen

Vad gör du när du får soppatorsk och bilen stannar? Eller om du får motorhaveri och varningslamporna på instrumentbrädan börjar lysa och blinka som ett flipperspel? Eller vad gör du om det är halt ute och du råkar köra av vägen och inte kommer upp igen? 

Rimligen har du en mobiltelefon på dig. Det har alla nuförtiden. Du ringer någon. Mamma? Pappa? Nja, försök igen. Givetvis är det bärgning som du behöver och därmed en firma som kan rycka ut med en bärgningsbil.  

Det är fullt förståeligt att förtvivlan växer till närmast panikartad känsla när man inte kan köra vidare med sin bil. Speciellt om man befinner sig mitt ute på vischan. Det kan vara närmast pinsamt att ringa en kompis eller en familjemedlem för hjälp. 

Men en bärgare dömer inte. De rycker ut och gör sitt jobb. De bryr sig inte om vem du är eller varför din bil står still. De bryr sig bara om att transportera din bil från där den är till dit den behöver komma. Till verkstaden. 

 

 

Hjältar värda ett pris

Det är inte bara när du får soppatorsk eller motorhaveri som bärgarna kan rycka ut. För den som har en bil stående hemma vid huset som ska skrotas kan en bärgningsfirma bli väldigt användbar. Om bilen är skrotfärdig bör du kanske rimligen inte köra den till skroten. Det kanske till och med är omöjligt.  

Vid sådana tillfällen kan en bärgare i Stenungsund komma hem till dig och hämta bilen i fråga. Då behöver du inte låta bilen stå och förfalla till den grad att du förstör all omkringliggande miljö. Bärgningsbilen plockar upp bilen och kör den hela vägen till skroten. Det är tack vare bärgningen som bilen får det avsked den förtjänar. På många sätt är med andra ord bärgarna riktiga hjältar. Varför har ingen gett dem ett pris för detta?

Fler nyheter