Tandläkare i Järfälla för en friskare mun

16 maj 2022
lily_hansen

editorial

Alltför många människor bryr sig alldeles för lite om sina tänder. Vissa har turen att födas med starka, vita och friska tänder men för andra kan det här med munhygien vara lite klurigt. Undersökningar visar att många inte ens borstar i två minuter två gånger om dagen. Många borstar endast 30 sekunder.

Tandläkare är kanske inte något en tänker på dagligen. Men tänk att du har varit med om en lättare olycka, kanske gått in i en lyktstolpe medan du tittade på något eller någon intressant, och råkat skada en tand. Då är det skönt att veta vart du ska gå. 

Någon gång i livet måste vi alla besöka tandläkare och då är det bra att ha en trygg, säker och kunnig tandläkare att gå till. Du kanske har gått runt med tandsten i munnen du länge velat få fixat, eller så vill du laga ett hål du nyligen upptäckt. Möjligtvis är det endast en putsning du behöver.

 

Tandläkare

 

Rädsla för tandläkare

Har du tandläkarskräck? Oroa dig inte, GloriDent AB i Järfälla förstår den här stressen och hjälper dig. En bra tandläkare underlättar för dig att klara detta. Dina tänder är en del av dig, de är minst lika viktiga som dina armar eller dina ben. Du skulle aldrig tolerera att gå runt med sår som inte vill läka på armarna eller smärtor i benen utan att försöka åtgärda dessa eller undra var de kom ifrån. Du skulle genast besöka en läkare om det ilade i armen med jämna mellanrum.

Även om dina tänder annars är friska så är det bra att fortsätta hålla dem i det tillståndet. Regelbundna tandläkarkontroller är bra för dig. Du får själv bestämma vad du vill uppnå med dina tänder. Men att de är friska är en förutsättning för att du ska vara frisk. Börja tänka på dina tänder, börja skämma bort dem.

Fler nyheter